Personliga fotoböcker fyllda med delade minnen är inte bara en fantastisk gåva till andra, men dessa underbara, unika minnen av semestrar och händelser kan vara värdefulla i många år framöver.

Att designa en personlig fotobok är inte alltför svårt, men av de många online fotoboks tjänsterna, vilken bör du använda?

Skapa en fantastisk fotobok med testvinnarna Önskefoto eller Smartphoto

Ingenting är sötare än att nostalgiskt se över bilder från det förflutna, och fundera på hur din familj har vuxit och de roliga minnena ni har delat tillsammans. Om din telefonkamera är överfylld med nya bilder som du kanske vill få se dagens ljus, rekommenderar vi att designa din egen egen fotobok med Önskefoto eller Smartphoto. En snygg fotobok gjord just för dig är det perfekta sättet för att visa de bilder du har tagit på dina nära och kära, era husdjur, familjesemestrar, resor och de små livens stunder som får dig att le.

Med Önskebok eller Smartphoto kan du enkelt skapa din egen personliga fotobok. Välj en snygg design och börja samla dina fångade favoritögonblick på ett och samma ställe. Det är enkelt att hitta en mall som passar ditt tema eller din stil, och sedan anpassa designen till varje detalj.

 

Skapa din fotobok smidigt och enkelt tack vare fördesignade mallar

Bli inspirerad av de fördesignade idésidorna som hjälper dig att berätta din historia, på ditt sätt. När du har lagt till dina foton är det enkelt att flytta och ändra storlek på var och en exakt som du vill. Funktionen Smart Autofill ordnar automatiskt bilderna i kronologisk ordning, eller så kan du ordna dina bilder på ett annat sätt. Anpassa layouten genom att lägga till text och justera typsnitt och färger för att få störst genomslagskraft.

 

De många fördelarna med fotoböcker

Att skapa en fotobok online kommer med flera viktiga fördelar. Med dina egna gjorda fotoböcker och fotoalbum, måste du skriva ut dina bilder innan du använder dem. Med online fotoböcker kan du använda en redigerare där du kan redigera dina bilder, lägga till design och infoga layouter  – allt innan du ens hade hunnit skrivit ut bilderna i en egen fotobok. Möjligheten att redigera allt på nätet eliminerar praktiskt taget alla misstag. När du gör det själv kan det gå fel med lim, olika utsmyckningar eller det du skriver för hand. Om du ändrar dig eller placerar nånting på fel sida måste du börja om helt. Med en fotoboks-redigerare online kan du ändra allt i din fotobok till höger och vänster, innan du skickar den till utskrivning.

Med verktyg i fotoboks redigeraren kan du beskära bilder, reducera röda ögon, släta hudtoner och lägga till specialeffekter, alla saker som är oerhört svårt att göra själv om du använder dina egna papperskopior.

Smartphoto och Önskefoto är våra självklara val för bäst i test i Sverige tack vare deras otroligt nöjda kundbas och deras superba kvalitet i sina produkter.

 

Smartphoto: Tusentals nöjda kunder och väletablerade online

Smartphoto är en av pionjärerna inom digital fotoutskrift. Tusentals medlemmar har redan laddat upp bilder till en av de smartaste foto-företagen i världen. Det allra bästa är att du får hem din fotobok bara på några dagar genom posten.

De digitala fotona skrivs ut på ett av de mest avancerade Europeiska laboratorierna, på äkta fotograf-papper av hög kvalitet. Smartphoto erbjuder också mycket konkurrenskraftiga priser, så att du kan dra nytta av det stora antalet bilder som behandlas dagligen i deras laboratorium.

Önskefoto: Skapa fantastiska fotoalbum online och få snabb leverans inom några dagar

Önskefoto är ett av de äldsta fotoprodukt företagen i Sverige, och är specialiserade på personliga fotoprodukter, såsom fotoböcker, framkallningar, kalendrar, kort, fotoalbum och väggdekorationer. Det nästan mest otroliga är att allt produceras av ett team av specialister i Haag, Nederländerna – och ändå får du hem din fotobok inom några dagar. Kvaliteten är fullkomligt superb. Företaget har levererat fotoprodukter till över 4 miljoner människor i Storbritannien, Nederländerna, Frankrike, Tyskland, Norge, Belgien och självklart Sverige.