flera värmepumpar

Uppdaterad: okt 23, 2018 @ 8:45 f m

Dags att köpa ny värmepump? Vi har valt 2 stycken alternativ för värmepump bäst i test. Båda är bra exempel på hur effektivt det kan vara med en luft vatten värmepump och klickar du på knappen hittar du även det mest iögonfallande priset.

Luft vatten värmepump: Panasonic värmepump AQUAREA T-CAP

Panasonic har skapat Aquarea, ett innovativt lågenergisystem, som hjälper dig att njuta av perfekta rumstemperaturer och skönt varmvatten i ditt hem, även med extrema utomhustemperaturer. En Aquarea luft värmepump fångar frisk luft för att kyla ned eller värma upp fastigheten för att säkerställa maximal komfort. Aquarea luft vatten värmepump är mycket renare, säkrare, billigare och miljövänligare än alternativ med gas, olja och andra elektriska system. En utomhusenhet, som kan förstärkas med solpaneler, värmer vattnet för hemmabruk och för element och golvvärme. Systemet kan också monteras i det centrala värmesystemet för att minska installationskostnaderna. Det är det mest innovativa alternativet för kompletta uppgraderingar och för nybyggen.

 

Panasonic värmepump håller dig varm på vintern

Panasonic värmepump Aquarea T-Cap är oerhört bra även på extremt låga temperaturer. Den är fortfarande på 100% kapacitet vid -15°c. Dessutom är denna panasonic värmepump i toppklassen för industrin vad gäller energibesparande! Hela T-Cap linjen kan ersätta gamla gas-eller oljepannor. Denna panasonic värmepump kan också anslutas till ett solenergi-kit för att öka effektiviteten och minimera påverkan på miljön. Slutligen är det möjligt att ansluta en termostat för ännu bättre värme eller kylokontroll och förvaltning. T-Cap står för total kapacitet. Denna linje kan hålla samma nominella kapacitet även vid -15°c utan hjälp av en elektrisk boostervärmare. Dessutom har den många nya funktioner: som auto-läge, semester-läge, och en display för energiförbrukning.

 

Ta hand om miljön

Värmepumpen Aquarea är en del av en ny generation av värme-och luftkonditioneringssystem som använder en förnybar, fri energikälla – luften – för att värma eller kyla hem och producera varmvatten. Aquareas värmepump är ett mycket mer
flexibelt och kostnadseffektivt alternativ till en traditionell pannor som använder fossilbränsle.
En idealisk värme lösning för både nya och gamla hus.

 

Luft vatten värmepumpar är otroligt effektiva

Luft vatten värmepumpar gör det möjligt för oss att återvinna denna fria och förnybara energi, och använda dess kraft för att värma våra hem. Dessa system har andra enorma
fördelar, som att minska din elräkning, men också för att begränsa utsläppen av växthusgaser. Således är Panasonics Aquarea system en luft/vatten värmepumpsystem som
använder energi från luften och överför denna energi via en värme-
värmeväxlare till vattnet som används för att värma ditt hem på vintern.

Fördelar

  • Otroligt energieffektiv
  • Passar hus på upp till 200 kvadratmeter
  • Bra fjärrkontroll
  • Semester-läge

 

 

 

Luft vatten värmepump: Mitsubishi FH35 VEHZ 665

Med den senaste tekniken har den nya värmepumpen från Mitsubishi, FH35 VEHZ, en ny standard i högpresterande värmepumpar med anpassad komfort. Denna värmepump fortsätter att utföra på sin nominella kapacitet på ned till -15°C; och ger dig värme när du behöver det mest. Denna värmepump är ideal om du vill värma ett mindre rum.

 

Luft/vatten värmepump ger hög prestanda vid låga temperaturer

Till skillnad från andra värmepumpsystem som ger mindre värme när utetemperaturen sjunker, utför denna värmepump fortfarande jättebra vid -15 ° C. Den är fantastisk om du vill ha bästa möjliga uppvärmningsförmåga på en yta av ett rum..

 

3D I-See Sensor

Den unika 3D-i-See-sensorn analyserar kontinuerligt rummets temperaturprofil, och vet exakt var du och din familj är belägna utifrån era unika kroppsvärmeprofiler. Med den här termiska datan skickar den då den perfekta mängden värme eller kyla mot dem som behöver det mest. Detta är verkligen en otrolig teknik som bidrar rejält till att den fått så bra betyg.

 

Dual Split Vane Teknologi

Dual Split Vane teknologi gör att luftflödet kan anpassas för att passa olika områden i rummet, oberoende av luft uppåt, nedåt eller till sidan.

 

Luft vatten värmepump ger ett naturligt luftflöde

Naturligt luftflödesläget återskapar ett naturligt, bekvämt och milt luftflöde genom att automatiskt modulera fläkthastighet och riktning. Den övergripande effekten är att luftflödet känns så naturligt som möjligt och det ökar allround komforten.

 

Plasma Quad filter

Plasma Quad Filter System är ett avancerat, flerstegs-filtreringssystem som är utformat för att effektivt neutralisera föroreningar som allergener, virus och bakterier samtidigt som de neutraliserar lukt, vilket säkerställer cirkulationen av frisk, ren luft runt om i rummet. Detta avancerade filtreringssystem är idealt för dem som lider av astma och luftburna allergier.

 

6 stjärnig energieffektivitet

FH-serien är några av de mest energieffektiva värmepumparna som finns i Sverige. FH35-modellen har även den maximala 6-stjärniga energiklassen vid uppvärmning – vilket innebär överlägset energieffektiv prestanda hela vintern.

 

Närvaro / frånvaro detektion

Med en inbyggd intuitiv närvarosensor kan alla FH modeller upptäcka när du lämnar rummet.

 

Wi-Fi kompatibel

Med tillägg av prisbelönta Mitsubishi Electric Wi-Fi Control kan du styra och övervaka din värmepump varifrån som helst via din smartphone, surfplatta eller online-konto.

 

Fördelar

  • Håll koll på din värmepump i din smartphone
  • Många nya funktioner och ny teknologi
  • Energieffektiv