Vilka står bakom bästitest.org?

Om oss

Bästitest.org är en jämförelsesida över de bästa produkterna och prylarna för människor som vill spara tid och slippa stress för att räkna ut vad som ska köpas. Oavsett vilken typ av sak du behöver, bredband eller TV, eller luftrenare – Vi gör det enkelt att berätta för dig det bästa du kan köpa.

Vår vision är att vara den självklara plattformen för att både läsa expertomdömen samt hitta bästa tillgängliga pris.

Våra rekommendationer görs genom kraftfull sammanställning. Se oss som

den självklara sidan för vardagliga saker; ett komplett galleri fyllt med bara intressanta, användbara produkter; Ett tack till de designers och ingenjörer som skapar saker som gör våra liv bättre. En nörd-vän med forskarutbildning på nästa nivå som testar allt de köper så du inte behöver. Poängen är att köpa bra produkter, snabbt och lättare så att du kan fortsätta med att leva ditt liv.

Vi är stolta över att följa strikta journalistiska standarder och etik, och vi behåller redaktionellt oberoende från vår affärsverksamhet. Våra rekommendationer görs alltid helt av vårt redaktionsteam utan influenser från våra andra team, och våra författare och redaktörer känner på förhand inte till affärsrelationer med våra samarbetspartners.

Så ni fokuserar bara på de bästa sakerna?

Vi letar ständigt efter vad vi tycker är bäst för de flesta av våra användare. Vi letar inte efter den mest funktionella prylen, eller de finaste finishen i hushållsartiklar. Vi väljer de saker som passar bäst i vardagen för vardagliga människor som det handlar om – och det är det som gör vårt arbete unikt.

De val som vi har gjort här med vårt team tog veckor eller månader av sammanställning och års erfarenhet med ett brett utbud av produkter. Förutom vår egen kompetens inkluderar vi intervjuer och data från de bästa redaktionella källorna. Vi tar också hjälp av oberoende experter. Och vi slukar kundrecensioner för att ta reda på vad som är viktigt för vanliga människor.

De flesta produkter vi väljer här är inte toppmodeller som är överprissatta och fullproppade med skräpfunktioner. Vi strävar efter att rekommendera objekt som är av mycket hög kvalitet för att motivera priset, men inte varor som kostar mer för extra funktioner som du sällan kommer att använda.

De prylar vi rekommenderar hos oss, är samma prylar vi rekommenderar till våra vänner och familj, och det är samma saker som vi själva väljer att köpa.

 

Gör er provision er partiska?

Transparens: Våra författare och redaktörer blir aldrig informerade om vilka företag som kan ha etablerat affilierade relationer med vårt företagsteam innan de gör sina val. Om läsare väljer att köpa de produkter vi rekommenderar som resultat av vår sammanställning, stöds vårt arbete ofta (men inte alltid) genom en affiliate-provision från återförsäljaren när de gör ett köp. Om läsarna returnerar sina inköp, eftersom de är missnöjda eller rekommendationen är dålig, får vi ingenting i provision.

Det finns alltså inget incitament för oss att välja sämre produkter eller svara på påtryckningar från tillverkare att framhäva en specifik produkt. I själva verket är det helt tvärtom. Vi tycker att det är ett ganska rättvist system som håller oss engagerade i att betjäna våra läsare och användare i första hand.

Det viktigaste för oss är det förtroende vi har från läsarna. Om vi skulle rekommendera något eftersom vi är partiska eller icke objektiva, skulle läsare som du inte stödja vårt arbete. Vi uppmanar dig också att faktiskt kontrollera våra fakta.

Ofta tar det dussintals, ibland till och med hundratals timmar att sammanställa en produkt. Varje guide anger tydligt alla bevis för varför och hur vi gjorde våra val så att du kan fatta bästa beslut för dig själv.

Vad händer om det jag vill ha inte är på webbplatsen?

E-posta oss för att meddela om du behöver hjälp att hitta ett visst köpproblem. Vår personal består av smarta och nyfikna människor som älskar att undersöka läsarens frågor som kan vara till hjälp inför ett köp.

Innan vi ens kommer till stadiet att lista några produkter, börjar Bästitest.org med sammanställning från de bästa källorna. Vi refererar ofta till ett antal väl respekterade publikationer. Vi har också funnit att, bland betalwebbplatser finns några av de mest pålitliga källorna för djupgående testning. Det skapar stort värde för dig som användare.