Dags att införskaffa en ny övervakningskamera? Här har du de bästa alternativen för övervakningskamera för både användning utomhos och inomhus. Arlo Pro 2 är ett komplett övervakningssystem som har bevisat sig vara det bästa du kan hitta, som kommer i ett paket av 2 eller 4 kameror. Canary All in One är en otroligt bra trådlös övervakningskamera till mobilen, och kopplar enkelt upp sig på ditt WiFi.

 

Arlo Pro 2: En komplett övervakningskamera utomhus och inomhus

Arlo Pro 2 är helt enkelt den bästa smarta övervakningskameran du kan köpa för ett komplett övervakningssystem i ditt hem.

Netgear Arlo Pro 2 kan vara mer av en förfining av något gammalt än en ny uppfinning, men det är fortfarande en av de bästa övervakningskamerorna pengar kan köpa. Medan en våg av låg kostnads, fristående smarta kameror, som 200 kronors Wyzecam har klivit in på marknaden, har Netgear valt att cementera sin plats i den övre delen av marknaden – med inriktning på omfattande hem säkerhetssystem för hemägare och småföretagare.

Som sådant, är Arlo Pro 2 tillgänglig i par om två eller fyra kameror, prissätt på 6290 kr och 10.790 kr, respektive. Som Netgear förklarat tidigare, så köpte Arlo Pro kunder helt enkelt inte de enskilda kamera paketen, så företaget gjorde sig av med det det alternativet för Arlo Pro 2. Men tilläggs kameror kan köpas individuellt, och de är bakåtkompatibla med den ursprungliga Arlo Pro.

 

Arlo står ut från mängden

Ja, 6290 kr låter som en hög kostnad, men Arlo Pro 2 är laddad med funktioner som gör att den sticker ut från mängden. Dessutom innehåller Netgears grundläggande plan sju dagars gratis moln backup; de flesta konkurrenter erbjuder bara 24 timmar, vilket senare kräver betalda abonnemang för mer. Lägg sedan till trådbunden eller trådlös drift, vädertålig design redo att tas i bruk utomhus, och robusta schemaläggnings- och geotaggning funktioner, och du har vad som är den bästa övervakningskameran för både inomhus och utomhus bruk med wifi som du kan hitta marknaden.

 

Effektiv hantering av trådlös kommunikation mellan kamerorna

Arlo Pro 2 använder en basstation. Det finns några stora fördelar med en dedikerad basstation. Den första är helt enkelt effektivare hantering av trådlös kommunikation med kamerorna. Arlo Pro 2-basstationen ansluter till din router direkt via Ethernet och sänder sedan sin egen Wi-Fi-signal till en ansluten kamera. Oavsett trafik på ditt hemnätverk ser den till att kamerorna får den bandbredd de behöver. Den har den extra fördelen av att avsevärt öka batteritiden: och beroende på nivån på aktivitet kan en kamera vara igång så länge som sex månader.

 

En övervakningskamera med nya, innovativa funktioner

Bortom standardutbudet (rörelsedetektion, ljuddetektion, nightvision, och två-vägs audio), har Arlo Pro 2 en rikedom av avancerade inställningar som är ett rejält steg över de bästa bland dess konkurrenter. Först erbjuder den både geotagging och schemaläggning, och de två kan kombineras perfekt. Om du vill att kameran ska vara aktiv varje gång du är borta från hemmet, men bara för vissa timmar när du är hemma, har du full frihet att ställa in det på det sättet. Detta känns som en enkel sak att be om, men många andra kameror har fått det fel, eller dolt dessa funktioner bakom betalda medlemskap. Den här övervakningskameran fungerar dessutom verkligen jättebra tillsammans med mobilen.

Fördelar
 • Enkel installation
 • Lättanvänd interface
 • Flexibel och enkel att schemainställa
 • Geofencing som stänger av/på systemet beroende på din telefons placering
 • Väldigt bra video dagtid
 • Gratis 7 dagars cloud storage
 • Trådlös övervakningskamera i paket

 

Nackdelar
 • Kan bara logga in från en enhet åt gången
 • Ingen autorotation på live eller playback videos på mobilen
 • Separata rörelsedetektorer

 

Canary All-In-One Security – övervakningskamera som kan styras med din smartphone

Det pågår ett krig i säkerhets-kameran världen, och New York-baserade Canary är ett av de företag som hoppas att ta tronen inom branschen. Prissatt på 1990, är Canarys All-In-One trådlösa övervakningskamera för användning inomhus mycket mer än en kamera. Förutom skarp 1080p HD-video, har detta övervakningssystem funktioner som rörelse varningar, en siren och även temperatur och luft-kvalitets sensorer.

Medan de första enheterna som släpptes tog emot några klagomål, främst om det stora antalet falska alarm, har Canary kontinuerligt gjort uppdateringar. I november 2016, blev det den första smarta inomhus övervakningskameran med WiFi för att få en Internet of Things säkerhetscertifiering från ICSA Labs.

 

Elegant övervakningskamera

Canary kamerans eleganta, cylindriska form är modern och smidig, då den bara är 15 cm hög och mäter endast 7 cm i diameter.

Den finns i vitt, svart eller silver, och kameran passar in jättebra i din bostadsyta. Canary ser inte ut som en kamera, och kan skapa många samtal som börjar med den vänliga frågan “Vad är det för något?”. I ett litet paket, har Canary flera funktioner, var och en som ger dig en närmare titt på vad som händer i ditt hem. Det börjar med ett 147-graders vidvinkelobjektiv som fångar 1080p HD-video, som finns med live stream eller inspelning.

Videon är skarp och tydlig, och med en zoom-funktion i mobilappen kan du panorera, vinkla och zooma kameran. Canary sensorerna gör ett utmärkt jobb med att jämna ut videon och möjliggör bra detaljer i situationer med svagt ljus, även innan mörkerseendet sätter igång, och de senaste programuppdateringarna integrerade kompatibilitet med Winks utbud av hemma prylar.

Om du vill ha en övervakningskamera hemma, är det här absolut ett av de smidigaste, och garanterat ett av de allra bästa valen för en övervakningskamera inomhus.

 

Fördelar
 • Riktigt bra 1080p video kvalitet
 • Högljudd siren
 • Automatiska på/av inställningar
 • Billig videolagring
 • Temperatur, luftfuktighet och luftkvalitets-sensorer
Nackdelar
 • Web gränssnittet kan förbättras

 

D-Link DCS-2530L – WiFi kamera för inomhusbruk

D-Link DCS-2530L inomhus övervakningskamera med Wi-Fi är en kompakt enhet som tar upp väldigt lite utrymme och som lätt kan undkomma folks uppmärksamhet. Den gör ett utmärkt jobb med att fånga envägs-ljud och video i dagsljus, men den imponerar ej nattetid.

 

180-graders vidvinkelobjektiv

Medan både D-Links webbportal och den mobila appen är lätta att behärska, är vissa av deras funktioner begränsade, och de kräver ofta för många smartphone klick eller musklick för ett antal grundläggande funktioner. Men det finns många fördelar. 180-graders vidvinkel objektivet gör den här till en av de få kamerorna som kan övervaka ett helt rum i ditt hem på egen hand tack vare trådlös wifi. Också imponerande är bildkvaliteten på 1080p, där kameran briljerar. Inspelade videos är över genomsnittet och rörelsesensorn är tillförlitlig, så du kan vara säker på att ingen kommer att smyga förbi kameran. Den inbyggda microSD-kortplatsen innebär att du är fri från abonnemangsavgifter också, eftersom du kan lagra video lokalt snarare än i molnet.

 

Kameran använder ett MicroSD-kort

Denna lilla IP-kamera erbjuder ett enkelt och kostnadseffektivt alternativ för den som vill ha en övervakningskamera inomhus, eftersom det kommer komplett med lokal lagring på ett microSD-kort och en gratis app som gör det enkelt att övervaka din fastighet på distans. Och genom att spela in på bredvinkel med 180 graders vy när dess rörelsesensorer eller mikrofon utlöses, är det det här till ett otroligt bra köp.

 

Fördelar
 • Enkel mjukvara
 • Mycket bra video i dagsljus
 • Bra ljud

 

Nackdelar
 • Ingen cloud lagring
 • Begränsad schemaläggning