bäst i test skrivare

Uppdaterad: okt 20, 2018 @ 8:53 f m

Välkommen till vår lista över de bästa skrivarna 2018. Här hittar du de allra bästa modellerna av skrivare, vare sig du ska använda den hemma eller på kontoret. Denna lista uppdateras ständigt, och vi har även satt ihop en guide för våra bästa råd för att köpa den bästa skrivaren för dina behov.

Det finns så många anständiga multifunktionsskrivare till mycket konkurrenskraftiga priser dessa dagar, så du är bortskämd när du letar efter en ny skrivare.

Vi har också delat upp den här listan och namngett den bästa bläckstråleskrivaren och den bästa laserskrivaren, och vi inkluderar även standardskrivare och multifunktionella. Oavsett vilken typ av skrivare du är ute efter, bör det finnas en här som passar dig.

Här har vi valt 3 skrivare av utomordentlig kvalitet som alla är testvinnare i sin kategori. Vi har en valt en fotoskrivare, en bläckstråleskrivare, och en laserskrivare.

Canon PIXMA PRO 100 – en otrolig fotoskrivare & bläckstråleskrivareCanon PIXMA

Canons PIXMA PRO 100 är en otroligt bra skrivare och ett självklart val för denna lista Canon PIXMA PRO-100 är en storformats fotoskrivare med specifikationer och funktioner som gör att du kan skriva ut foton av professionell kvalitet hemma.

Canon PIXMA PRO-100 är introduktionsmodellen i Canons avancerade linje professionella fotoskrivare, och det är inte den dyraste maskinen av dom, men den snålar verkligen inte när det kommer till kvalitet.

Canon PIXMA PRO-100 är en av de absolut topprankade fotoskrivarna och har fått bland annat Top Ten Reviews Bronze Award, med mycket bra fotoutskriftskvalitet och en mängd funktioner som tilltalar både proffs och amatörer. Som man kan förvänta sig av denna klass av storformats fotoskrivare, producerar PIXMA PRO-100 mycket bra utskrifter i alla test som gjorts, både i den mindre 4 x 6 bildstorleken och större 8,5 x 11 storleken.

Sammantaget är utskrifterna tydliga, med skarpa detaljer och konsekvent god färgkvalitet. Skrivarens 4800 x 2400-upplösning är väl lämpad för att skriva ut foton, och även om du granskar skrivare med högre upplösning är skillnaden nästan aldrig märkbar.

 

Prisvärt bläck

Utskriftshastigheten är lite långsam – utskrift på 4 x 6 bilder har en genomsnittlig hastighet på 97 sekunder och utskrifter av helsidor har ett genomsnitt på 192 sekunder. Liksom många andra högkvalitativa fotoskrivare kräver PIXMA PRO-100 mer än de fyra bläckpatronerna som bläckstråleskrivare normalt använder.

Istället har Canon åtta färgämnesbaserade bläckfärger: svart, grå, ljusgrå, cyan, fotocyan, magenta, fotomagenta och gul. Färgbaserade bläckpatroner är vanligtvis mer benägna att blekna än pigmentfärger, men Canon lovar att dess UltraChrome-bläck är stabilt i upp till 100 år. Bläcket har en låg genomsnittskostnad och är faktiskt väldigt prisvärt. PIXMA PRO-100 stöder både fotopapper och finpapper med olika finish, inklusive blank, halvglans, halvmatt, glans och matt.

Liksom andra storformats fotoskrivare, erbjuder den kantlösa utskrifter för papper så långt som 13 tum brett och upp till 19 tum långt. Dessutom kan ett dedikerat skivfack skriva ut etiketter på cd-skivor och dvd-skivor.

Den är inte liten, och inte speciellt billig, men Canon PIXMA PRO-100 är en av de bästa bläckstråleskrivarna på marknaden. Det är en hemfotoprinter som ger professionella resultat, även om den har aningen begränsade utskriftsalternativ. Det är foton som står ut på grund av utskriftskvaliteten, och resultaten är av gallerikvalitet. Totalt sett är PIXMA PRO-100 en utmärkt fotoskrivare och ett smart val för alla som vill skriva ut professionella bilder hemma.

Fördelar
 • Extremt bra fotoskrivare
 • Mycket bra hjälp och supportalternativ
 • Bra bläck

 

Canon PIXMA TS6050 – en all-in-one bläckstråleskrivareCanon Pixma 2 skrivare

Det finns två huvudsakliga användningsområden för en allt-i-ett-skrivare i hemmet: att skriva ut foton och skriva ut dokument. Canons bäst i test skrivare PIXMA TS6050 är fantastisk på dessa och gör det särskilt enkelt att skriva ut från telefoner och mobila enheter, såväl som direkt från molnet.

Detta är väldigt viktigt för en. Denna maskin är cirka 30 procent mindre än sin föregångare och den snygga stylingen bidrar till att ytterligare minska dess påverkan på rummet den står i.

Överdelen av dess svarta body bildas av locket på dess ensidiga flatbedskanner, med en utdragbar, närmast vertikal pappersmatning som drar upp från baksidan av den övre ytan för att mata upp till 20 ark foton eller vanliga papper.

 

Riktigt snygg kvalitet

Den huvudsakliga pappersmatningen kommer från en kassett som glider in i undersidan av frontpanelen, och det kan ta upp till 100 ark vanligt papper. Huvuddelen av frontpanelen hänger uppåt och måste användas i horisontell orientering för att tillåta pappersmatning till utmatningsfacket. Panelen innehåller en 75 mm pekskärm som hanterar de flesta av maskinens kontroller, men den har också väl utformade fysiska knappar för nyckelfunktioner, inklusive en husformad knapp för att återgå till startskärmen.

Kvaliteten på utskrifterna är riktigt, riktigt bra, med intensiv svart text på vanligt papper, rena, mättade färger på företagsmaterial, och mindre än normal ljusförstärkning på färgkopior. Fotobilderna är skarpa och naturliga, och ser generellt sett otroligt bra ut. Bläckpatroner för denna bläckstråleskrivare finns i normala och högavkastande versioner och prismässigt ligger dom inte långt ifrån enhetens huvudkonkurrenter.

Canons PIXMA TS6050 är en allt-i-ett-design för användning med mobila enheter och datorer. Den är i allmänhet lätt att använda och snygg på skrivbord eller bord. Det är en snabb skrivare som erbjuder väldigt mycket.

Fördelar
 • Dubbelpappers-funktion
 • Lättanvänd
 • Liten och smidig

 

Nackdelar
 • Aningen långsam

 

Multifunktionell laserskrivare: HP Color Laserjet Pro MFPM477fdwHP Laserskrivare

Det här är ett väldigt smidigt val när det gäller laserskrivare. M477fdw är kompakt för en multifunktionell, så den kan även passa i hörnet av ett stort skrivbord. Standard papperskapacitet är 300 ark, uppdelat mellan ett fack på 250-ark och en 50 arks pappersmatare.

Ett tillvals 550-arks pappersfack kan köpas till, för en maximal papperskapacitet på 850 ark. Denna laserskrivare innehåller en automatisk duplexer för dubbelsidig utskrift. Du får ett bra utbud av trådbundna och trådlösa utskriftsalternativ inklusive USB för anslutning till en dator och Ethernet för anslutning till kabelanslutet internet.

Wi-Fi är inbyggt och skrivaren stöder HPs Wireless Direct och NFC touch-to-print. Den är också kompatibel med Apple AirPrint, liksom Mopria-certifierat (för direkt utskrift från kompatibla Android-enheter). Google Cloud Print 2.0 stöds, och M477fdw erbjuder en bra uppsättning drivrutiner, inklusive PCL 6, PCL 5e och HPs PostScript-emulering.

 

Snabb utskrivning

Utskriftshastigheten är ett plus för denna laserskrivare, och går igenom ett affärsapplikationspaket (med QualityLogics hårdvara) på 10,6 sidor per minut. Det är ett bra resultat med tanke på dess 28 sidor per minuts färgutskriftshastighet. Den övergripande utskriftskvaliteten är utomordentlig, med mycket bra grafik, superba bilder och fin text. Dess grafiska prestationer på t.ex PowerPoint-presentationer är imponerande, vilket är bra för dom kunder eller kollegor som du vill imponera på.

Fördelar
 • Snabb
 • Har WiFi
 • NFC-kompatibel
 • PCL & PostScript drivrutiner

 

Nackdelar
 • Kunde ha högre papperskapacitet.

 

Från briljant färgade familjefotografier till ditt nästa nyhetsbrev finns det en skrivare som passar alla dina behov. Använd den här guiden för att hjälpa dig att utforska olika typer av skrivare, deras tillgängliga funktioner och det senaste inom utskriftsteknik.

 

Välj rätt skrivare

För hemmet

För hemanvändaren är det fördelaktigt att ha en skrivare som kan hantera allt från läxor till brevpapper till foton. Inbyggda minneskortsläsare och Wi-Fi-kapacitet är fantastiska funktioner för enkel delning.

 

För ett litet företag eller hemkontorskrivare på kontor

Från att skanna dokument och faxa fakturor för att skriva ut färgrika broschyrer, kommer en allt-i-ett bläckstråleskrivare kunna jonglera kraven av ett företag. Om du använder flera enheter för att hantera ditt företag är det viktigt att ha en skrivare som har mobila utskriftsfunktionerer, vilket är en bra idé för att få arbete gjort när du är på resande fot eller utanför kontoret.

Eller så kan du överväga en skrivare som kan hantera bredformatutskrift för att skapa stora dokument, till exempel affischer, flygblad eller kalkylblad för en presentation.

 

För fotografen

För bilder som rivaliserar vad du skulle få om du beställde dom, sök efter en dedikerad fotoskrivare. Dessa skrivare ger dig möjlighet att skriva ut foton när som helst, direkt från ditt hem.

 

För studenten

För utskrift av uppsats eller avhandling är en bläckstråleskrivare utrustad för att trycka ut sidor med skarp text och detaljerade bilder. Dedikerade appar är perfekta för att skicka dokument till din hemskrivare, även om du är i biblioteket, i klassrummet eller på rast. Och Wi-Fi tillåter flera användare att dela samma skrivare.

 

BläckstråleskrivareBläckstråleskrivare

Om du letar efter en skrivare som kan producera rik, detaljerad grafik eller skarpa textdokument, kommer en bläckstråleskrivare vara din bästa satsning. Denna typ av skrivare fungerar genom att spruta små droppar av bläck direkt på papper. De är perfekta för utskrift på ett brett utbud av papperstyper och storlekar, till exempel fotoalbums-papper, företagskuvert, etiketter och mer.

Högkvalitativ utskrift kan dock innebära olika utskriftshastigheter, så det här alternativet är bäst för lätta utskriftsbehov, till exempel för användning i ett hem eller småföretag.

Allt-i-ett bläckstråleskrivare erbjuder ett bekvämt sätt att komma åt flera enheter i en platsbesparande enhet. Dessa skrivare finns i två sorter: en 3-i-1 som låter dig skriva ut, kopiera och skanna dokument eller en 4-i-1 som också låter dig faxa.

 

Laserskrivare

allt om Laserskrivare

Dessa arbetshästar är byggda för att skriva ut stora volymer snabbt och till en låg kostnad per sida. Liksom kopieringsmaskiner använder laserskrivare statisk elektricitet och toner (pulver) istället för bläck för att överföra bilder och text till papper.

Medan höga utskriftshastigheter och kostnadseffektivitet är de största fördelarna med laserskrivare, finns det också andra fördelar. Eftersom tonern redan är torr behöver du inte vänta på att den ska torka och det kommer inte att smeta på papperet. Och om du letar efter bekvämlighet och mångsidighet är en allt-i-ett-laserskrivare ett utmärkt alternativ.

 

 

FotoskrivareAllt om Fotoskrivare

Fotoskrivare är utformade för att producera högkvalitativa bilder som rivaliserar vad du skulle få från en professionell utskrifts-tjänst, till en jämförbar eller lägre kostnad. En av de största fördelarna med en fotoskrivare är att du snabbt kan skriva ut foton direkt, utan att behöva göra en resa till affären eller vänta på att de kommer fram med posten.

Med fotoskrivare kan du skriva ut direkt från en kompatibel digitalkamera via PictBridge (en speciell typ av USB-anslutning), och vissa modeller accepterar även CompactFlash- eller SD-kort eller USB minnen. Många kan även låta dig redigera direkt från skrivaren, till exempel genom beskärning, borttagning av röda ögon och mer.

Från utskrift av 4 x 6 tums foton till semesterkort, bilder för fotoalbum, CD och DVD-omslag och mycket mer, kan en fotoskrivare hjälpa dig att utforska din kreativa sida.

 

3D skrivare

3D-skrivare gör precis som namnet antyder: de skriver ut i 3D. Med hjälp av material som plast, naturliga ämnen eller pulver smälter en 3D-skrivare materialet och släpper det i tunna lager som samlas ovanpå varandra för att bygga en 3D-utskrift. Detta är inte längre bara ett verktyg för framtiden, 3D-skrivare har blivit mer tillgängliga för alla från kreativa proffs till genomsnittskonsumenten. Från köksredskap till anpassade leksaker kan du se dina mönster komma till liv med en 3D-skrivare.