Uppdaterad: jan 26, 2020 @ 4:53 e m

Du bläddrar igenom gamla bilder och märker att dina tänder inte riktigt glänser som dom brukade. Lyckligtvis kan du få tillbaka dina vita tänder utan att spendera allt för mycket pengar. Det finns många säkra, effektiva och prisvärda produkter som kommer att lysa upp ditt leende och ge dig vitare tänder. Det allra bästa är att du kan använda dem i bekvämligheten hemma.

Vi har valt Dentaworks som tandblekning bäst i test tack vare att deras utbud inte bara är otroligt effektivt att bleka tänderna hemma med – men det är också ett väldigt skonsamt sätt att få vita tänder på. 

DentaWorks är den bästa tandblekningen för dom som vill göra sin tandblekning hemma hos sig själva, i lugn och ro. 

 

[wpsm_comparison_table id=”16″ class=”hover-col1 center-table-align”]

 

Varför tandblekning?

Det är ju bara att acceptera, några av de mest beroendeframkallande dryckerna och vanorna är inte de bästa för våra vackra, vita leenden. Lyckligtvis, om du vill ha vita tänder, behöver du inte säga adjö till kaffe, läsk, godis, te, vin, snus och rökning eftersom det finns många tandblekningskit att välja mellan (vi rekommenderar fortfarande att du ger upp rök- och snusvanorna av uppenbara skäl).

Men vilket är det bästa alternativet? Det beror på dina mål och hur mycket tid och pengar du vill spendera, men DentaWorks är ett av de allra mest välkända varumärkena du kan köpa tandblekning från.

 

Är tandblekning säkert för att få vita tänder?

Experter säger att tandblekningskit som du kan använda hemma är säkra när de används enligt anvisningarna. Emellertid är irritation av tandköttet och tandkänslighet vanliga biverkningar när du använder din tandblekning – även när du följer anvisningarna. Därför, ungefär en vecka innan du börjar din tandblekning, använd en tandkräm speciellt utformad för personer med känsliga tänder eller en som stärker upp emaljen. Och hoppa över en dag eller två av användningen om du upplever känslighet. Det är därför DentaWorks är den bästa tandblekningen – eftersom det är så skonsamt mot dina tänder, mycket mer skonsamt än andra tandblekningskit.

 

Att göra det i sitt eget hem är det bekvämaste alternativet

DentaWorks paket ihop med tandskenor är verkligen det ultimata valet om du vill göra din tandblekning hos dig själv. Det tar 30 minuter att göra en behandling, och efter 8 behandlingar kommer du ha ett märkbart resultat. Dessutom använder dom inga peroxider vilket är oerhört mycket mer skonsamt för dina tänder. Dessutom räcker deras tub till hela 56(!) blekningar!

 

DentaWorks – den bästa tandblekningen

DentaWorks är den bästa tandblekningen tack vare några olika anledningar. Först och främst har DentaWorks många produkter som kommer att ge dig tillbaka ditt vita leende, och deras tandblekningsgel är verkligen känt för dess färska ingredienser, och är något som har förändrat hela branschen.

Deras tandblekningsgel är passionerat konstruerad till perfektion, och gör underverk. Dessutom är den individuellt förseglad för bibehållen kvalitet. Deras tandblekningsgel är speciellt formulerad med ingredienser av högsta kvalitet. Dom använder en proprietär “klibbig gel” -formel som garanterar jämn fördelning under tandbleknings-sessionerna. Allt detta är kvaliteter som den bästa tandblekningen måste ha.

 

Varför är DentaWorks tandblekning bäst i test?

DentaWorks är bäst i test därför att de bästa tandblekningskiten kommer med allt du behöver för att bleka tänderna, de är lätta att använda, och irriterar inte tandköttet eller tänderna. DentaWorks har alla dessa egenskaper, plus de har ett väldigt överkomligt pris, och använder inte skadliga kemikalier.

DentaWorks är oerhört skonsamt för både dina tänder och ditt tandkött, och dess unika tandblekningsgel är både pH-neutralt och helt utan peroxider som karbamidperoxid och väteperoxid. Det är därför som DentaWorks är ett bra företag för tandblekning som håller riktigt hög standard, just för att dom är så oerhört skonsamma mot tänderna. Människor som lider av lite känsligare tandkött eller kanske en tunn emalj kan nu bleka sina tänder utan några problem alls. Dessutom får du oerhört långvariga resultat, och tandblekningen varar ofta i flera år!

Deras tandblekningsgel är bra på naturliga tänder och bleker helt enkelt alla sorters missfärgningar, gulhet, och fläckar. Du får väldigt jämna och obefläckade resultat. Dessutom kan du använda deras tandblekningskit om du har konstgjorda tänder, för att få dom till dess ursprungliga nyans. Tandblekningen skadar inte tandarbeten som fyllningar, bryggor, tandställningar och kronor heller.

Något som är en oerhört stor fördel med DentaWorks är att du får nöjd-kund-garanti, så om du mot förmodan inte är nöjd med resultaten, så får du faktiskt pengarna tillbaka.

 

Hur använder jag DentaWorks tandblekningskit?

Det är väldigt enkelt att använda DentaWorks tandblekningskit och är väldigt bekvämt. Så här gör du:

 1. Värm tandskenan: Först värmer du upp tandskenan genom att placera den i varmt vatten tills den har mjuknat upp helt, och sedan placerar du den över tänderna.
 2. Forma skenan: Eftersom skenan är mjuk från uppvärmningen så trycker du bara hårt mot tänderna med dina fingrar för att forma den.
 3. Rengör och blek: Därefter så tar du en droppe gel i tandskenan för varje tand som du vill bleka, och placerar skenan över dina tänder.
 4. Blekningstid: Sedan bleker du 20 minuter två gånger om dagen tills du har fått dom resultaten du är nöjd med, detta är något som brukar ta ungefär 7 dagar.

Fördelar

 • Nöjd kund garanti
 • 100% emaljsäker
 • Kliniskt testad
 • Peroxidfri & pH-neutral
 • Frå från BPA, TEA och parabener
 • Dubbelt så effektiv formula

 

 

 

Beconfident – den bästa 15-minuters tandblekningen som du kan göra i ditt egna hem

 

Beconfident är medvetna om att skönheten bara är på din utsida, men att det påverkar självkänslan. Deras avsikt är att producera produkter som gör att du blir mycket hälsosammare, mer optimistisk och får en mer positiv inställning. Skapat med hjälp av förbättrade vitaminer och icke-skadliga substanser, har deras tandblekningsprodukter en väldigt hälsosam inställning till skönhet.

Beconfidents tandblekning består av en 100% peroxidfri formula som erbjuder en säker och effektiv metod att bleka dina tänder med. Du kan uppnå fantastiska resultat när du förbättrar tandköttets allmänna hälsa. Deras strategier är därför så pass säkra och effektiva att några produkter kan ändra dina vanliga rutiner.

 

Beconfidents startpaket fick dessutom 5 av 5 stjärnor när Veckorevyn testade det

Beconfidents startpaket

Beconfidents Startpaket kommer att ge dig ett vackert vitt leende, säkert, enkelt och totalt utan några sidoeffekter som ilningar, smärtor, eller svedor. Det är perfekt för både dom som har blekt tänderna förut och dom som är helt nya eftersom det är extremt enkelt att använda, och varje behandling tar normalt bara 15 minuter. Skenorna passas precis hos tandläkaren exakt efter dina tänder.

Tennblekningseffekten härstammar delvis i upplösningen av missfärgning, och delvis genom oxidation av organiska kemikalier från emalj och dentin. 

Beconfident använder 32% natriumbikarbonat. Till skillnad från väteperoxid som kan orsaka obehaglig ömhet och problem i dina tänder är deras ämnen helt skonsamma och helt fria från oönskade effekter.

Allt du behöver för att få det perfekta leendet ingår i paketet. 10 ml peroxidfri tandblekningsgel med färsk melonsmak som borde räcka till cirka tio behandlingar. 3st (en extra) munskenor som du sedan applicerar gelen på, en nyansguide och transparenta riktlinjer på svenska.

 

Fördelar

 • Snabbt att använda – tar bara 15 minuter per skena
 • Det är möjligt att uppnå 4 nyanser vitare tänder på endast 4 dagar

 

Confidentsmile – få en LED-lampa på köpet när du köper ett startpaket

Confidentsmile är också ett företag som erbjuder exceptionell tandblekning, och det allra bästa är att du även får med en LED-lampa på köpet när du köper ett startpaket. Startpaketet för deras tandblekning innehåller allt du behöver för att bleka dina tänder i hemmet och verkligen lysa upp din omvaro.

Confidentsmiles tandblekning är skapat för människor som behöver de bästa resultaten från dag ett, och ger riktigt bra resultat.

Färgen på tänder varierar mycket mellan olika individer och kan färgas genom till exempel, mat, kaffe, tobak och vin. Låt inte dina färgade och gulaktiga tänder hålla dig borta från att skratta eftersom det nu finns en enkel metod att ändra på detta.

Deras speciellt utformade tandbleknings-gel är helt peroxidfri, baserat på de nya EU-reglerna, och är precis likadana som de produkter som tandläkare och tand tandhygienister rekommenderar till sina patienter, fast du nu kan göra din blekning i hemmet.

 

LED-acceleratorlampa för snabbare och bättre resultat

När du köper deras startpaket får du favoriten på köpet: en LED-acceleratorlampa som hjälper till att accelerera och öka blekningen av dina tänder i kombination med Confidentsmiles tandblekningsgel.

Genom att använda patenterad teknik utstrålar dessa lampor ett säkert UV-ljus som hjälper till att accelerera och förbättra tandblekningen. Det är anledningen till att LED-belysningen är det viktigaste urvalet av flera tandläkare när det gäller tidseffektiv tandblekning. Tack vare deras LED-accelerator lampa du nu få dina tänder vitare och utfört på exakt samma sätt som hos tandläkaren – men för en bråkdel av prislappen.

LED-lampan innehåller 460-480nm mjukt ljus och är idealt för användning med Confidentsmiles tandblekningsgel eller tandblekningspenna.

 

I paketet får du:

 • 3 munskenor (en för över och en för underkäken, samt en extra)
 • 1 tub tandblekningsgel som gäller till ca 36 behandlingar
 • 1 komplett bruksanvisning
 • 1 led lampa

Fördelar

 • 60 dagars öppet köp
 • 100% nöjd kund garanti
 • Lägsta pris garanti
 • Fri frakt och inga dolda avgifter

 

DentWay – de bästa tandbleknings-remsorna (Strips)

Alla vill ha det där miljon kronors-leendet och med nya tandblekningsprodukter som debuterar på marknaden varje år gör företagen det lättare för konsumenten att få tag på ett. Dessvärre skapar det även viss förvirring, så som vilken metod ska jag använda och vilket företag ska jag använda. DentWay gör enligt våra undersökningar de allra bästa tandbleknings-remosorna (även kallat strips) baserat på kundnöjdhet och recensioner. Nedanför kan du läsa om varför.

 

“Samma resultat som efter en behandling hos tandläkaren i Jakobsberg

 

Vad är tandblekningsremsor?

Tandblekningsremsor är en av de mest populära och kostnadseffektiva produkterna på marknaden.

De mer avancerade blekningsremsorna hävdar att de ger dramatiska blekningseffekter efter full behandling med synliga resultat så tidigt som tre dagar. I genomsnitt kan du förvänta dig att se resultat efter cirka sju dagar. Detta kommer att variera per person och beror på nivån av missfärgning på tänderna. Dessutom kommer effekterna av stipsen inte att vara för alltid. Efter en fullständig behandling kan du förvänta dig att resultaten varar mellan sex månader och ett år. Att använda en whitening-tandkräm regelbundet hjälpa dig att förlänga dessa resultat och även att undvika mat och drycker som fläckar dina tänder.

 

Enkel användning

DentWays whitening strips är mycket lätta att applicera. En behandling består av två remsor. Den första remsan placeras på de övre tänderna och den andra remsan placeras på de nedre. Den mest komplicerade aspekten av denna process är att veta vilken remsa som går vart (ledtråd: det är inte så svårt). Du kan också bära dem medan du gör andra saker, så det är ett väldigt enkelt och bekvämt sätt att bleka dina tänder.

 

Vad är skillnaden på tandblekningsgel och tandblekningsremsor?

I metoden med skenor & gel (som du hittar i startpaketen, i dom andra produkterna i listan) formar du skenorna och fyller dem med gel som får verka mot tänderna i omkring 30 minuter. Med denna metod bleker du tänderna grundligt och du kommer åt väl mellan och bakom tänderna. Denna metod är lite mer tidskrävande än den med remsor (White Strips) – som är oerhört enkel att genomföra. Resultatet med den senare metoden är också bra men resultatet blir inte lika grundligt och du bleker endast den del av tänderna som syns när du ler.

[wpsm_comparison_table id=”16″ class=”center-table-align”]

Vi är övertygade om att du kommer få vita tänder, oavsett vilken tandblekningsmetod (såsom t.ex. uv eller stripes), du väljer att bleka tänderna hemma med. Tandblekning hemma är helt klart en av de bästa metoderna för att få ett vitt leende till ett bra pris. Tänk på att välja den som är bäst i test!